Aktiv ferie i Herning

Fyr op under din ferie!

Velkommen til Aktiv ferie Herning

 

Herning Kommune inviterer i samarbejde med Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og kommunens forenings- og kulturliv alle skolebørn i 0. - 10. klasse til ferieaktiviteter i skolernes sommerferie (uge 27 og 32) samt i efterårsferien (uge 42).

 

En lang række foreninger og kulturelle institutioner tilbyder en masse spændende aktiviteter med en mangfoldighed af muligheder for alle aldersgrupper.

 

Der er en bred vifte af kreative, musiske, oplevelsesmæssige og idrætslige tilbud. Langt de fleste aktiviteter er gratis, mens nogle få koster lidt.

 

Aktiviteterne introducerer til forenings- og kulturlivets mange forskellige tilbud. Samtidig er der rig mulighed for at prøve nye aktiviteter eller fokusere på kendte tilbud i samvær med kammerater og møde nye venner med samme interesser.

 

Vi håber, at rigtig mange har lyst til og mulighed for at deltage i en eller flere aktiviteter, og at de mange tilbud medvirker til et aktivt og indholdsrigt fritidsliv på et tidspunkt, hvor mange familier ikke holder ferie.

 

Læs mere om de mange spændende aktiviteter på denne hjemmeside, hvor du også finder information om praktiske forhold, og hvordan du tilmelder dig.

 

Herning Kommune ønsker dig en rigtig god sommer.

 

Johs. Poulsen

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget

 Johs. Poulsen Billede

 

Om aktiv ferie

Aktiv ferie er et initiativ taget af Herning Kommune og administreres af Herning idrætsråd i samarbejde med lokale foreninger, klubber m.fl.

Formålet er, at tilbyde sjove og spændende arrangementer og aktiviteter for børn og unge i folkeskolealderen i skolernes ferier.

Tilmelding til efterårsferiens aktiviteter for børn og unge er fortsat åben.