Corona/COVID-19

Vi er meget opmærksomme på, at det er trygt for alle at deltage i en ferieaktivitet. Derfor gælder de sundhedsmæssige retningslinjer naturligvis også for afvikling af ferieaktiviteter - se de seneste retningslinjer og anbefalinger fra Kulturministeriet. Alle holdledere bliver informeret herom. Læs mere om håndtering af smittefaren.

I 2020 bliver der ikke uddelt et katalog med alle aktiviteter - vi ønsker at have en dynamisk liste med mulige ferieaktiviteter. Du finder alle aktiviteterne her.

Tilmelding

Find den eller de aktiviteter som du gerne vil tilmeldes og tryk på TILMELD. Et nyt vindue åbner, hvor du kan indtaste tilmeldingsoplysninger. Du vil efter tilmeldingen er afsluttet modtage en kvitteringsmail.

Er du allerede tilmeldt et andet hold, kan du genbruge dine login-oplysninger.

Venteliste

Er der fyldt på det ønskede hold kan du blive tilmeldt holdets venteliste. Bliver der på et tidspunkt plads på holdet, vil du modtage en mail fra systemet. Du skal indenfor 24 timer bekræfte, at du ønsker at blive flyttet til holdet. Bekræftelsen foregår ved, at du logger på www.conventus.dk med brugernavn og adgangskode, som er oplyst i din kvitteringsmail du modtog ved tilmeldingen.

Framelding

Bliver du forhindret i at deltage på en aktivitet, skal du melde fra. Det er vigtigt med framelding, da der kan være venteliste på aktiviteten og andre der gerne vil overtage din plads på holdet.

Framelding gøres her eller ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - med oplysning om barnets navn, aktiviteten og tidspuntet som I ønsker af afmelde. Du kan evt. sende tilmeldingskvitteringen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om frameldingen.

Særlig behov

Vi håber at børn med særlig behov også kan finde ferieaktiviteter, men praktiske forhold kan skabe begrænsninger. Det er den enkelte frivillige forening eller kulturinstitution som sætter rammen for hvordan deres aktivitet skal udformes og beskrives. Vores anbefaling er, at forældre til børn med særlige behov tager kontakt til holdlederen for den ønskede aktivitet og finder ud af om deltagelsen er realistisk. De særlig behov kan variere meget hvorfor det ikke er muligt at omtale i holdbeskrivelser.

Aktiv ferie

Aktiv ferie er et initiativ taget af Herning Kommune og administreres af Herning idrætsråd i samarbejde med lokale foreninger, klubber m.fl.

Formålet er, at tilbyde sjove og spændende arrangementer og aktiviteter for børn og unge i folkeskolealderen i skolernes ferier.

Herning Kommune inviterer i samarbejde med Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og kommunens forenings- og kulturliv skolebørn i 0. - 10. klasse til ferieaktiviteter i skolernes sommer- og efterårsferie.

I samarbejde med