Herning Kommune inviterer i samarbejde med Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og kommunens forenings- og kulturliv alle skolebørn i 0. - 10. klasse til ferieaktiviteter i skolernes sommerferie (uge 27 og 32) samt i efterårsferien (uge 42).

En lang række foreninger og kulturelle institutioner tilbyder en masse spændende aktiviteter med en mangfoldighed af muligheder for alle aldersgrupper.

Der er en bred vifte af kreative, musiske, oplevelsesmæssige og idrætslige tilbud. Langt de fleste aktiviteter er gratis, mens nogle få koster lidt.

Aktiviteterne introducerer til forenings- og kulturlivets mange forskellige tilbud. Samtidig er der rig mulighed for at prøve nye aktiviteter eller fokusere på kendte tilbud i samvær med kammerater og møde nye venner med samme interesser.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til og mulighed for at deltage i en eller flere aktiviteter, og at de mange tilbud medvirker til et aktivt og indholdsrigt fritidsliv på et tidspunkt, hvor mange familier ikke holder ferie.

Læs mere om de mange spændende aktiviteter på denne hjemmeside, hvor du også finder information om praktiske forhold, og hvordan du tilmelder dig.

I 2020 er mange ting forandret på grund af corona. Vi holder hele tiden øje med myndighedernes retningslinjer og alle aktiviteter afvikles under hensyn til disse. Hvis en aktivitet ikke kan afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt vil aktiviteten blive aflyst - læs mere.

Herning Kommune ønsker dig en rigtig god sommer.

 

Johs. Poulsen

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget

 

Om aktiv ferie

Aktiv ferie er et initiativ taget af Herning Kommune og administreres af Herning idrætsråd i samarbejde med lokale foreninger, klubber m.fl.

Formålet er, at tilbyde sjove og spændende arrangementer og aktiviteter for børn og unge i folkeskolealderen i skolernes ferier.

Herning Kommune inviterer i samarbejde med Herning Idrætsråd, Kulturelt Samråd og kommunens forenings- og kulturliv skolebørn i 0. - 10. klasse til ferieaktiviteter i skolernes sommer- og efterårsferie.

I samarbejde med